Loading...

Zorgverzekering Sebaldeburen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Sebaldeburen. Bijvoorbeeld naar OHRA, Menzis, FBTO, Achmea, VGZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de huidige verzekering goed te bekijken. Matcht deze actuele dekking met jouw behoeften? Aan de hand van de innovatieve zorgvergelijker kan men direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals o.a. chiropractie + mantelzorg. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is nogal complex. Aspecten zoals Medische selectie en Verplicht eigen risico zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van ZorgDirect of PNOZorg tot bijvoorbeeld FBTO en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een aantrekkelijke aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels de zorgvergelijker tref je vlug en makkelijk een betrouwbare verzekering die in lijn is met je zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze pagina check je nuttige informatie ten aanzien van aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Bekijk ook meer info over Den Haag zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Sebaldeburen? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met de vergelijk module – met bruikbare filters – tref je snel welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Anderzorg is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-sebaldeburen


Meest gekozen zorgpolis in Sebaldeburen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Oude Willem afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Op deze site ontdek je enkele variabelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor o.a. Aardbeientong of Impotentie, en tevens voor bijv. Paranoïde persoonlijkheidsstoornis en Sociale fobie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar minder zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Grootegast) of via een school. Je ontvangt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sebaldeburen?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Sebaldeburen of ergens in de buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn negen behandelingen).
 7. Bepaal een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. De Friesland ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Sebaldeburen?

Jouw basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Sebaldeburen. Hiermee ben je standaard verzekerd voor zaken als Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en tevens Gehandicaptenzorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de condities van je huidige verzekering en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website check je meerdere algemene zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Sebaldeburen is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Sebaldeburen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Sebaldeburen? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Sebaldeburen is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog velerlei soorten zorg in de streek Grootegast. Neem nou logopedie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie en plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Kiemer en ZorgDirect. Bestudeer de kleine lettertjes van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Dekking Woningaanpassing.

Verzekeringskantoor in Sebaldeburen

Houd jij van face to face contact m.b.t. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Sebaldeburen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist bespreekt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sebaldeburen