Loading...

Zorgverzekering Schore Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Schore. Dit kan o.a. naar OHRA, Achmea, Menzis, CZ, FBTO. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Past jouw bestaande zorgverzekering bij jouw situatie? Via onze snelle zorgvergelijker kan jij nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld kraamzorg / homeopathie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is vaak complex. Termen als Acceptatieplicht en Mantelzorg zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of Kiemer tot aan Ik en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een betrouwbare verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker bekijk je rap en ongecompliceerd een goede verzekering die matcht met je individuele wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je nuttige gegevens met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Ryptsjerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Schore? De prijzen van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De premie komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels onze vergelijker – met handige zoekfuncties – check jij gelijk welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is in de regel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-schore


De beste zorgpolis in Schore?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Oude Meer afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Hieronder bekijk je betekenisvolle factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Aardbeihemangioom of Doofheid, maar ook Miliaria rubra en Prostaatkanker. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar minder zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, je gemeente (Kapelle) of wellicht een opleiding. Je hebt recht op een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Schore?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Schore of ergens in de buurt. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker via internet. Hieronder vind je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn negen behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Delta Lloyd ziektekostenverzekering) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Schore?

Het basispakket compenseert allerlei zorgkosten in Schore. Hiermee worden kosten gedekt van zaken als Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Echter ook Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Controleer de algemene voorwaarden van de actuele verzekering om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop lees jij meerdere algemene zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Schore wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Schore. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Schore? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Schore moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Tevens zijn er meerdere soorten zorg in de buurt van Kapelle. Denk aan: kraamzorg, diëtetiek, logopedie, podotherapie maar ook haptonomie, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, audicien. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Interpolis of VGZ. Bekijk de kleine lettertjes van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Dekking Wek- en waarschuwingsapparatuur.

Verzekeringskantoor in Schore

Wil je het liefstface to face contact inzake je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Schore. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider bespreekt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Schore