Loading...

Zorgverzekering s-Heerenberg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in s-Heerenberg. Bijvoorbeeld naar Achmea, VGZ, CZ, Menzis, OHRA. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Matcht de actuele verzekering met jouw behoeften? Met medewerking van onze slimme zorgvergelijker kun jij nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden als chiropractie + beweegzorg. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is vaak niet makkelijk. Feiten zoals Zorgverzekeringswet + Zorgverzekeringskaart komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of Menzis tot bijvoorbeeld Interpolis en Univé. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker bekijk je rap en probleemloos een geschikte verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze pagina spot jij handige gegevens m.b.t. de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Rhee zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in s-Heerenberg? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De vergoeding hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door de polisvergelijker – en de speciale filters – tref je binnen 1 minuut welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-s-heerenberg


Betrouwbare zorgpolis in s-Heerenberg?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Oosterbeek afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Op deze site bekijk je nuttige variabelen die van belang zijn. Met behulp van deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Ziekte van Addison of Enterobiasis, maar ook Periapicaal abces en Vaginisme. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (de max is €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra polis voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Montferland) of soms een vereniging. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in s-Heerenberg?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in s-Heerenberg of in een omliggende plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en simpeler d.m.v. internet. Onderstaand lees jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 36 keer).
 7. Kies de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. United Consumers zorgpolis) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in s-Heerenberg?

Jouw basisverzekering dekt de meeste zorgkosten in s-Heerenberg. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts en tevens Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Ergotherapie. Bekijk de kleine letters van jouw huidige modules en ontdek wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website spot jij een paar algemene zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in s-Heerenberg wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: controleer goed of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in s-Heerenberg. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in s-Heerenberg? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €40 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in s-Heerenberg zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei verschillende types zorg in de gemeente Montferland. Onder andere: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg of ook haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Besured of Stad Holland. Raadpleeg de voorwaarden van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Therapeutische steunkousen.

Verzekeringskantoor in s-Heerenberg

Geef jij de voorkeur aan face to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in s-Heerenberg. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bespreekt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van s-Heerenberg