Loading...

Zorgverzekering s-Gravenzande Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in s-Gravenzande. Veel gekozen partijen zijn OHRA, CZ, Menzis, Achmea, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Matcht jouw huidige polis nog met jouw situatie? Met medewerking van de nuttige zorgvergelijker kan men rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen als huidbehandelingen of tandarts. Overstappen van aanbieder is razendsnel gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is redelijk complex. Zaken als Zorgpremie of Ingezetene komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of PNOZorg tot DSW en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door de zorgvergelijker bekijk je snel en gemakkelijk een geschikte verzekering die past bij alle zorgbehoefte. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je makkelijke adviezen ten aanzien van basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Reutum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in s-Gravenzande? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door de vergelijk module – en de speciale filters – bekijk je direct welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg is vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-s-gravenzande


Populaire zorgpolis in s-Gravenzande?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Oost-Souburg afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, Interpolis. Verderop vind je veel besproken onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Benigne of Kiespijn, en tevens voor bijv. Pathogeen en Slechtziendheid. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500). Jouw “win” is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, jouw gemeente (Westland) of soms een school. Je hebt recht op een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in s-Gravenzande?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in s-Gravenzande of in een omliggende plaats. Tip: je doet dit veel rapper en simpeler op internet. Onderstaand spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (onder andere achttien keer p/jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Promovendum zorgpolis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in s-Gravenzande?

Jouw basispakket vergoedt veel zorgkosten in s-Gravenzande. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts. Echter ook Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Bekijk de algemene voorwaarden van je huidige polis om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Op onze website vind jij een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in s-Gravenzande wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: loop na of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in s-Gravenzande. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in s-Gravenzande? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €65 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in s-Gravenzande is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Tevens zijn er allerlei verschillende types zorg in en rondom Westland. Denk aan: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en ook psychologische zorg, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken. De dekkingen zijn erg wisselend bij CZdirect of ZorgDirect. Check de voorwaarden van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking TENS (pijnbestrijding).

Verzekeringskantoor in s-Gravenzande

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak inzake jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in s-Gravenzande. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist controleert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van s-Gravenzande