Loading...

Zorgverzekering Rietmolen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Rietmolen. Veel gekozen partijen zijn Achmea, CZ, FBTO, OHRA, Menzis. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze actuele zorgverzekering met jouw behoeften? Via een slimme zorgvergelijker kun jij gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen als zwangerschap en geboorte + alternatieve zorg. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Zaken als Regeling wanbetalers + Diagnose Behandelcombinatie vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of PNOZorg tot aan HEMA en Zekur. Hoe ontdek ik een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door deze zorgvergelijker achterhaal je rap en ongecompliceerd een geschikte verzekering die spoort met je zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze website tref jij handige informatie aangaande de restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Piershil zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Rietmolen? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. De vergoeding hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via onze vergelijker – met uitgebreide functies – tref je binnen 1 minuut welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-rietmolen


De beste zorgpolis in Rietmolen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Nuland afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Verderop vind je nuttige onderdelen die jou verder op weg helpen. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor onder andere Achalasie of Handicap, maar ook Lassakoorts en Stralingsziekte. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (max €500). Je profiteert van lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra module voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Berkelland) of mogelijk een opleiding. Je krijgt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rietmolen?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Rietmolen of rondom deze plaats. Tip: het kan nog sneller en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder lees jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld achttien keer p/jaar).
 7. Kies de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. HEMA polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Rietmolen?

Het basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Rietmolen. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen en Logopedie, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de kleine letters van je actuele verzekering om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar tref je enige erkende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Rietmolen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: verifieer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Rietmolen. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Rietmolen? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €65 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Rietmolen moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er een aantal zorgbedrijven in en rondom Berkelland. Neem nou logopedie, ergotherapie, kraamzorg, podotherapie maar ook plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, haptonomie, audicien. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea of National Academic. Bestudeer de condities van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Shiatsu.

Verzekeringskantoor in Rietmolen

Heb jij het liefst een “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Rietmolen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bekijkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rietmolen