Loading...

Zorgverzekering Rhenoy Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Rhenoy. Populaire keuzes zijn CZ, FBTO, VGZ, Menzis, OHRA. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht deze actuele verzekering bij jouw situatie? Met medewerking van onze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. oedeemtherapie + brillen en lenzen. Overstappen van aanbieder is razendsnel geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is vaak complex. Feiten zoals Aanvullende zorg en Overstapservice komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of PMA tot o.a. CZdirect en VvAA. Hoe ontdek ik een betrouwbare polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door een zorgvergelijker detecteer je vlug en makkelijk een goedkope verzekering die spoort met je wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind je bruikbare info met betrekking tot de restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Peperga zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Rhenoy? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. Het tarief kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – met bruikbare filters – bekijk je gelijk welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-rhenoy


Betrouwbare zorgpolis in Rhenoy?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Noordwijkerhout afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, Interpolis. Hieronder tref je nuttige onderdelen die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgadressen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor o.a. Albinisme of Diverticulose, echter ook Pica en Synesthesie. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (maximaal €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Geldermalsen) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rhenoy?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Rhenoy of omgeving. Handig: je doet dit veel rapper en simpeler op internet. Op deze pagina check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld twaalf keer).
 7. Kies de uitkering t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld CZdirect polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Rhenoy?

Jouw basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Rhenoy. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Dieetadvies, Wijkverpleging. Check de voorwaarden van je huidige verzekeraar en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Hierna tref jij een aantal gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Rhenoy wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Rhenoy. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Rhenoy? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Rhenoy moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog velerlei verschillende types zorg in de regio Geldermalsen. Zoals kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie en ook apotheek, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, audicien. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij HEMA of VGZ. Bestudeer de voorwaarden van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Dekking Ruismaskeerder.

Verzekeringskantoor in Rhenoy

Heb jij het liefst 1 op 1 contact t.a.v. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Rhenoy. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider kijkt naar jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rhenoy