Loading...

Zorgverzekering Rheezerveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Rheezerveen. Populaire keuzes zijn Achmea, OHRA, FBTO, VGZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw huidige zorgverzekering bij jouw situatie? Aan de hand van een praktische zorgvergelijker kan je snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende modules als chiropractie plus mantelzorg. De overstap is binnen mum van tijd gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is redelijk lastig. Feiten zoals Overstappen + Zorgplicht zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of Menzis tot De Friesland en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een voordelige aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van een zorgvergelijker tref je gelijk en makkelijk een voordelige verzekering die in lijn is met jouw behoeften. Is het lastig? Op deze pagina bekijk jij nuttige specificaties over de restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Peins zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Rheezerveen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De premie hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is in de regel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-rheezerveen


De beste zorgpolis in Rheezerveen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Noordwelle afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hieronder ontdek je belangrijke aspecten die van belang zijn. Via deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Beenvliesontsteking of Drukpijn, en tevens voor bijv. Orgaanfalen en Slagaderlijke bloeding. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Hardenberg) of soms een school. Jouw “win” is een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rheezerveen?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Rheezerveen of omgeving. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker op internet. Hierna vind je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 6 stuks per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. C4Me polis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Rheezerveen?

Het basispakket staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Rheezerveen. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Logopedie. Lees de condities van je huidige polis om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar tref jij een paar gangbare zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Rheezerveen wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Rheezerveen. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Rheezerveen? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €60 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Rheezerveen moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er een aantal soorten zorg in de gemeente Hardenberg. Neem nou kraamzorg, podotherapie, logopedie, diëtetiek en stoppen met roken, apotheek, haptonomie, psychologische zorg, audicien. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Interpolis en PMA. Bestudeer de voorwaarden van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Röntgenfoto.

Verzekeringskantoor in Rheezerveen

Heb jij het liefst 1 op 1 contact aangaande je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Rheezerveen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist bekijkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rheezerveen