Loading...

Zorgverzekering Ovezande Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Ovezande. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, Achmea, Menzis, VGZ, FBTO. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Matcht de actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door een slimme zorgvergelijker kan iedereen gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende modules zoals o.a. mantelzorg + huidbehandelingen. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is redelijk niet makkelijk. Aspecten zoals CVZ + CVZ zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of ONVZ tot bijv. De Goudse en Zekur. Hoe achterhaal ik een geschikte polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door een zorgvergelijker tref je rap en moeiteloos een duidelijke verzekering die spoort met de behoeften. Hulp nodig? Op deze website vind je praktische gegevens over de basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Opheusden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Ovezande? De kosten van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check jij snel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-ovezande


De beste zorgpolis in Ovezande?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Nieuw-Balinge afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Verderop lees je meer over cruciale onderdelen die van belang zijn. Met behulp van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Apert-syndroom of Frotteurisme, maar ook Necrose en Zesde ziekte. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (maximaal €500). Het voordeel is een betaalbare premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, gemeente (Borsele) of soms een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ovezande?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Ovezande of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever d.m.v. internet. Op deze pagina lees je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 36 behandelingen).
 7. Kies een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. C4Me verzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Ovezande?

De basisverzekering dekt veel voorkomende zorgkosten in Ovezande. Zo worden kosten gedekt van zaken als Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek maar ook Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Check de polisvoorwaarden van je huidige polis om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Verderop vind je een aantal algemene zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Ovezande is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Een basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: inspecteer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Ovezande. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Ovezande? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Ovezande is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in de buurt van Borsele. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, logopedie, podotherapie en ook haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij De Goudse en ZieZo. Bestudeer de dekking van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Dekking Orthopedagogie.

Verzekeringskantoor in Ovezande

Heb jij het liefst 1 op 1 contact t.a.v. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Ovezande. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ovezande