Loading...

Zorgverzekering Oostdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Oostdijk. Veel gekozen partijen zijn Menzis, FBTO, Achmea, OHRA, CZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt de geldende polis met jouw wensen. Via een innovatieve zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als huidbehandelingen of alternatieve geneesmiddelen. Overstappen van aanbieder is echt zo geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is best gecompliceerd. Feiten zoals Vrijwillig eigen risico + Naturapolis zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of inTwente tot Delta Lloyd en United Consumers. Hoe achterhaal ik een betaalbare aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door onze zorgvergelijker bekijk je rap en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die in lijn is met je wensen. Kom je er niet uit? Hier spot je praktische specificaties m.b.t. de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Noordhoek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Oostdijk? De premies van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – met uitgebreide functies – zoek jij gelijk welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-oostdijk


Betrouwbare zorgpolis in Oostdijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Megen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Hieronder tref je cruciale begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor problemen zoals Bewusteloosheid of Holvoet, maar ook Larynxcarcinoom en Syndroom van Ganser. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra module voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Reimerswaal) of wellicht een vereniging. Je ontvangt korting op de premie (korting van 5-10%). Soms is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oostdijk?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Oostdijk of ergens in de buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker op internet. Hier check jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere zes keer).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Promovendum dekking) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Oostdijk?

De basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Oostdijk. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek. Echter ook Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de polisvoorwaarden van de huidige dekking en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina spot jij een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Oostdijk wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: loop na of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Oostdijk. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Oostdijk? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Oostdijk is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Ook vind je vele zorginstanties in de gemeente Reimerswaal. Zoals podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, logopedie maar ook stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De vergoedingen wisselen nogal bij CZ of VGZ. Check de dekking van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Dekking Lachgassedatie.

Verzekeringskantoor in Oostdijk

Wil je het liefsteen “echt” gesprek omtrent jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Oostdijk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oostdijk