Loading...

Zorgverzekering Lith Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Lith. Populaire keuzes zijn Achmea, Menzis, FBTO, CZ, OHRA. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Matcht de huidige polis met jouw behoeften? Met medewerking van deze slimme zorgvergelijker kan iedereen nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende zekerheden als bijv. EHBO-advies of alternatieve geneeswijzen. Het overstappen is binnen 5 minuten gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk moeilijk. Aspecten zoals Zorgverzekeringswet (Zvw) of College voor Zorgverzekeringen zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of PMA tot bijv. De Friesland en VGZ. Hoe vind ik een betrouwbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van onze zorgvergelijker achterhaal je vlug en makkelijk een goede verzekering die matcht met je wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je bruikbare specificaties ten aanzien van collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Lees ook alles over Laren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Lith? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – en de speciale filters – tref jij gelijk welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Besured, Anderzorg is doorgaans een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-lith


Betrouwbare zorgpolis in Lith?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Huis ter Heide afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Univé. Hieronder lees je meer over betekenisvolle aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Carotisstenose of Klinefelter-syndroom, en tevens voor bijv. Maagbloeding en Trichomonas vaginalis. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar een stuk minder zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (maximaal €500). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Oss) of via een school. Het voordeel is een lagere premie (korting van 5-10%). Soms is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lith?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Lith of omgeving. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler d.m.v. internet. Hieronder tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (o.a. 18 keer).
 7. Kies de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. FBTO polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Lith?

Jouw basispakket staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Lith. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Echter ook Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw huidige modules en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Lith wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basispolis betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inventariseer of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Lith. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Lith? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Lith is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in de gemeente Oss. Bijvoorbeeld: kraamzorg, logopedie, podotherapie, diëtetiek en audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, haptonomie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij De Amersfoortse of Salland. Check de condities van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Verblijfskosten logeer- of gasthuis.

Verzekeringskantoor in Lith

Houd jij van persoonlijk contact t.a.v. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Lith. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider inventariseert je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lith