Loading...

Zorgverzekering Leuvenheim Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Leuvenheim. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, Achmea, FBTO, CZ, VGZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past de huidige dekking nog met jouw situatie? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kan men rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals epilatie of alternatieve geneeswijzen. Overstappen van polis is echt zo gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is nogal frustrerend. Aspecten zoals Zorgplicht + Collectieve zorgverzekering zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of Pro Life tot o.a. Delta Lloyd en VGZ. Hoe ontdek ik een goedkope verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker bekijk je direct en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die spoort met jouw wensen. Is het lastig? Op deze pagina lees jij bruikbare specificaties ten aanzien van aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Kuitaart zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Leuvenheim? De kosten van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie kan per persoon verschillen. De kostprijs hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de vergelijk module – inclusief handige filters – zoek je supersnel welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-leuvenheim


Veel gekozen zorgpolis in Leuvenheim?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Hoogblokland afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Hierna ontdek je cruciale onderdelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Complex regionaal pijnsyndroom of DiGeorge-syndroom, echter ook Myringitis en Spinnenangst. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (de max is €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Brummen) of wellicht een vereniging. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Leuvenheim?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Leuvenheim of ergens in de buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Onderstaand check je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere negen keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is PMA zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Leuvenheim?

Jouw basispakket dekt allerlei zorgkosten in Leuvenheim. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen en Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van je huidige verzekeraar om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Op deze pagina vind jij meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Leuvenheim is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Leuvenheim. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Leuvenheim? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €70 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Leuvenheim is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er vele verschillende types zorg in de regio Brummen. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, logopedie of ook apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, haptonomie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Kiemer of PMA. Bestudeer de condities van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Thuisdialyse.

Verzekeringskantoor in Leuvenheim

Heb jij het liefst face to face contact rondom jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Leuvenheim. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige controleert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Leuvenheim