Loading...

Zorgverzekering Lathum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Lathum. Dit kan o.a. naar Achmea, FBTO, OHRA, CZ, Menzis. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Klopt deze actuele polis met jouw omstandigheden? Geholpen door een handige zorgvergelijker kan jij snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld EHBO-advies + mindfulness. De overstap is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is redelijk niet eenvoudig. Feiten zoals Zorgverzekeringsfonds en Eigen risico zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of Kiemer tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een goede polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij een zorgvergelijker bekijk je gelijk en zonder problemen een geschikte verzekering die aansluit op je wensen. Problemen? Op onze website bekijk jij praktische details over de naturapolis, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Koekange zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Lathum? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via onze vergelijker – en de speciale filters – zoek jij supersnel welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden is in de regel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-lathum


Betrouwbare zorgpolis in Lathum?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Hieslum afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze pagina tref je enkele factoren die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Arachnofobie of Downsyndroom, en tevens voor bijv. Open rug en Teratogeen. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra aanvulling voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Zevenaar) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lathum?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Lathum of rondom deze plaats. Let op: het kan nog sneller en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (kies bijv. twaalf behandelingen).
 7. Bepaal de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. PNOZorg verzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Lathum?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Lathum. Zo worden kosten gedekt van o.a. Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer en Verloskundige zorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Lees de algemene voorwaarden van jouw huidige dekking en controleer wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar lees je een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Lathum wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: inventariseer of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Lathum. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Lathum? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Lathum moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog een aantal zorginstanties in de streek Zevenaar. Onder andere: podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie of ook haptonomie, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, apotheek. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Delta Lloyd of Zekur. Raadpleeg de condities van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Spiraal.

Verzekeringskantoor in Lathum

Houd jij van een “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Lathum. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lathum