Loading...

Zorgverzekering Landgraaf Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Landgraaf. Veel gekozen partijen zijn CZ, VGZ, OHRA, FBTO, Menzis. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past deze bestaande polis met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van deze innovatieve zorgvergelijker kan jij direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals o.a. brillen en lenzen plus fysiotherapie. Overstappen van verzekeraar is razendsnel geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is vaak complex. Termen als Zorgplicht + Zorgverzekeringsfonds komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van Promovendum of Pro Life tot aan CZdirect en Zekur. Hoe stap ik over naar een goede aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door deze zorgvergelijker achterhaal je vlug en moeiteloos een voordelige verzekering die in lijn is met jouw wensen. Kom je er niet uit? Hier check je praktische specificaties met betrekking tot de basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Klazienaveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Landgraaf? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. onze vergelijker – en de speciale filters – zoek jij direct welke polis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Promovendum, HEMA, Anderzorg is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-landgraaf


Meest gekozen zorgpolis in Landgraaf?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Herwen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Op deze pagina ontdek je nuttige variabelen die van belang zijn. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor o.a. Bijholteontsteking of Hartaanval, echter ook Masochisme en Windei. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (maximaal €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra polis voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, gemeente (Landgraaf) of via een opleiding. Jouw “win” is een lagere premie (korting van 5-10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Landgraaf?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Landgraaf of omgeving. Maar het kan nog sneller en nog effectiever via het internet. Op deze pagina tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 18 keer p/jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is DSW verzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Landgraaf?

De basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Landgraaf. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist en Ergotherapie, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Bekijk de kleine letters van je actuele verzekering en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna check jij enige populaire zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Landgraaf is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: loop na of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Landgraaf. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Landgraaf? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €55 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Landgraaf moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog velerlei zorginstanties in de streek Landgraaf. Neem nou logopedie, podotherapie, kraamzorg, ergotherapie of ook psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek. De dekkingen zijn erg wisselend bij Bewuzt en Salland. Bekijk de voorwaarden van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Snurkbeugel.

Verzekeringskantoor in Landgraaf

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact rondom de zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Landgraaf. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Landgraaf