Loading...

Zorgverzekering Laag-Soeren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Laag-Soeren. Bijvoorbeeld naar Menzis, OHRA, Achmea, CZ, FBTO. In 2020 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Matcht de huidige polis met jouw omstandigheden? Met behulp van deze handige zorgvergelijker kan men vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals bijvoorbeeld alternatieve geneesmiddelen en brillen en lenzen. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is best niet makkelijk. Termen als Betalingsachterstand en Tandartsverzekering komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of National Academic tot bijvoorbeeld CZdirect en Stad Holland. Hoe ontdek ik een passende verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker vind je vlug en makkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met je individuele wensen. Hulp nodig? Op onze website bekijk jij makkelijke informatie over de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Kesteren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in oktober 2020 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Laag-Soeren? De kosten van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels ons vergelijk script – inclusief handige filters – check jij binnen enkele minuten welke polis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2019tot maximaal eind januari 2020. Wil je extra besparen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-laag-soeren


De beste zorgpolis in Laag-Soeren?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2020 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Herkenbosch afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2020 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Hieronder tref je belangrijke variabelen die jou verder op weg helpen. Met deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Borstkanker of Endometriose, en tevens voor bijv. Leerstoornis en Schoolziek. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2020 is dat €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (maximaal €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Rheden) of wellicht een opleiding. Het voordeel is een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Laag-Soeren?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Laag-Soeren of omgeving. Let op: het kan nog sneller en nog effectiever online. Hier bekijk je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2020.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 18 behandelingen).
 7. Kies een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. Avéro Achmea verzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Laag-Soeren?

De basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Laag-Soeren. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen en Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Logopedie. Controleer de kleine letters van de actuele polis en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar bekijk je een aantal populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Laag-Soeren wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: check even of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Laag-Soeren. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Laag-Soeren? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Laag-Soeren moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Ook vind je een aantal soorten zorg in de regio Rheden. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie of ook plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, haptonomie, stoppen met roken. De dekkingen vertonen grote verschillen bij De Friesland en Ohra. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Second opinion.

Verzekeringskantoor in Laag-Soeren

Wil je het liefstpersoonlijk contact t.a.v. je zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Laag-Soeren. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider bespreekt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Laag-Soeren