Loading...

Zorgverzekering Koningsbosch Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Koningsbosch. Populaire keuzes zijn Menzis, FBTO, OHRA, Achmea, VGZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt de geldende dekking met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de snelle zorgvergelijker kan men vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals zwangerschap en geboorte plus manuele therapie. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een passende zorgverzekering is best niet eenvoudig. Begrippen als Verplicht eigen risico en Zorgverzekering zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of Pro Life tot o.a. Delta Lloyd en Zekur. Hoe ontdek ik een goedkope verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij onze zorgvergelijker bekijk je vlug en ongecompliceerd een goede verzekering die past bij alle zorgwensen. Is het lastig? Op onze website check je bruikbare informatie ten aanzien van restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Joure zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Koningsbosch? De tarieven van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. onze vergelijker – met bruikbare filters – spot jij binnen 1 minuut welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Anderzorg, Promovendum, HEMA is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-koningsbosch


De beste zorgpolis in Koningsbosch?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hegelsom afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze pagina lees je meer over een aantal onderdelen die van belang zijn. Met behulp van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Aanpassingsstoornis of Gymnofobie, echter ook Pervasieve ontwikkelingsstoornis en Stendhal-syndroom. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Echt-Susteren) of soms een vereniging. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Koningsbosch?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Koningsbosch of ergens in de buurt. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler op internet. Op deze pagina spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld zes stuks per jaar).
 7. Bepaal een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. CZ) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Koningsbosch?

Jouw basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Koningsbosch. Daarmee ben je standaard verzekerd voor onder andere Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek en tevens Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Logopedie, Dieetadvies. Bekijk de polisvoorwaarden van de huidige modules en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website lees jij meerdere algemene zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Koningsbosch wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: check even of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Koningsbosch. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Koningsbosch? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Koningsbosch moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er vele soorten zorg in de regio Echt-Susteren. Denk aan: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie of audicien, haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken, psychologische zorg. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Interpolis en Promovendum. Raadpleeg de voorwaarden van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Psychiater.

Verzekeringskantoor in Koningsbosch

Prefereer jij een persoonlijke afspraak inzake je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Koningsbosch. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bespreekt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Koningsbosch