Loading...

Zorgverzekering Kapel Avezaath Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Kapel Avezaath. Populaire keuzes zijn VGZ, OHRA, FBTO, Achmea, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om de huidige verzekering goed door te nemen. Klopt jouw bestaande polis met jouw wensen. Met behulp van deze slimme zorgvergelijker kun je snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals o.a. geneesmiddelen of geneesmiddelen. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Begrippen als AWBZ + Basispakket zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of Pro Life tot o.a. De Goudse en Zekur. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij een zorgvergelijker bekijk je rap en gemakkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Op onze website lees jij bruikbare details m.b.t. de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Houwerzijl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Kapel Avezaath? De premies van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De hoogte van de premie wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – inclusief handige filters – bekijk je gelijk welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA is vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-kapel-avezaath


Veel gekozen zorgpolis in Kapel Avezaath?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Haps afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site lees je meer over een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor aandoeningen als Cultuurgebonden syndroom of Incontinentie, en tevens voor bijv. Platvoeten en Selectief mutisme. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (niet meer dan €500). Het voordeel is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra dekking voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, gemeente (Tiel) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kapel Avezaath?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Kapel Avezaath of in deze buurt. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Hier vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (onder andere zes keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Zekur dekking) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Kapel Avezaath?

Jouw basispolis staat garant voor de meeste zorgkosten in Kapel Avezaath. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis en tevens Verloskundige zorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Lees de condities van je huidige polis en zie meteen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar spot je meerdere erkende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Kapel Avezaath wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: inventariseer of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Kapel Avezaath. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Kapel Avezaath? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Kapel Avezaath moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Ook vind je allerlei verschillende types zorg in de gemeente Tiel. Neem nou diëtetiek, logopedie, podotherapie, ergotherapie maar ook psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Delta Lloyd of ZorgDirect. Check de afspraken van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Orthopedagogie.

Verzekeringskantoor in Kapel Avezaath

Prefereer jij een persoonlijke afspraak m.b.t. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Kapel Avezaath. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist controleert de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kapel Avezaath