Loading...

Zorgverzekering Jisp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Jisp. Veel gekozen partijen zijn Achmea, VGZ, FBTO, CZ, Menzis. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Klopt de huidige zorgverzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van onze handige zorgvergelijker kan jij snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals o.a. EHBO-advies en steunzolen. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is soms niet makkelijk. Termen als CAK + Inkomensafhankelijke bijdrage vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van Promovendum of Menzis tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een voordelige verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels deze zorgvergelijker tref je snel en makkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met de wensen. Is het lastig? Op deze website check jij praktische specificaties over de collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Hoogeloon zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Jisp? De premies van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – met handige zoekfuncties – check jij binnen 1 minuut welke aanbieder de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-jisp


Meest gekozen zorgpolis in Jisp?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Haarlem afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop bekijk je enkele variabelen die extra belangrijk zijn. Met deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor problemen zoals Alopecia areata of Hersenkneuzing, maar ook Koude rilling en Prostatitis. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een minder hoge premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, je gemeente (Wormerland) of mogelijk een vereniging. Je hebt recht op een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Jisp?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Jisp of in een omliggende plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en nog effectiever op internet. Hierna tref je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. negen keer).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld De Friesland dekking) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Jisp?

Het basispakket compenseert allerlei zorgkosten in Jisp. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen en Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van je actuele modules en controleer wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna lees jij enige populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Jisp is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: inspecteer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Jisp. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Jisp? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €35 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Jisp moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Tevens zijn er allerlei zorginstanties in de streek Wormerland. Neem nou logopedie, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of audicien, apotheek, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Bewuzt of Pro Life. Bekijk de dekking van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Onlays.

Verzekeringskantoor in Jisp

Houd jij van een persoonlijke afspraak met betrekking tot je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Jisp. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider checkt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Jisp