Loading...

Zorgverzekering Ingen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Ingen. Dit kan o.a. naar CZ, VGZ, FBTO, Menzis, OHRA. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Past deze afgesloten polis met jouw omstandigheden? Met behulp van de scherpe zorgvergelijker kan men nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen zoals o.a. acupunctuur of orthodontie. De overstap is echt zo afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk gecompliceerd. Termen als Spoedeisende zorg en Solidariteit vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of ONVZ tot bijvoorbeeld CZdirect en ZieZo. Hoe ontdek ik een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels de zorgvergelijker detecteer je gelijk en probleemloos een geschikte verzekering die overeenkomt met alle zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website vind jij nuttige info m.b.t. de basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Holwierde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Ingen? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – met bruikbare filters – zoek je gelijk welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-ingen


Veel gekozen zorgpolis in Ingen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. Er zijn talloze assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Grou afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Univé, Bewuzt. Hieronder ontdek je belangrijke begrippen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgadressen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor problemen zoals Atresie of Fenylketonurie, maar ook Pneumothorax en Torsie. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (maximaal €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Buren) of via een opleiding. Jouw “win” is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ingen?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Ingen of ergens in de buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Op deze pagina lees jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 27 stuks per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld AnderZorg dekking) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Ingen?

Het basispakket compenseert veel voorkomende zorgkosten in Ingen. Zodoende staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts en Gehandicaptenzorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Check de polisvoorwaarden van de huidige verzekeraar om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Verderop check jij meerdere populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Ingen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: inventariseer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Ingen. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Ingen? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Ingen moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Daarnaast zijn er vele verschillende types zorg in de regio Buren. Denk aan: logopedie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg maar ook audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, apotheek. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Ditzo en Ohra. Raadpleeg de dekking van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Oedeemtherapie.

Verzekeringskantoor in Ingen

Houd jij van persoonlijk contact aangaande de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Ingen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist geeft advies inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ingen