Loading...

Zorgverzekering IJsselmuiden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in IJsselmuiden. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, VGZ, OHRA, FBTO, CZ. In 2020 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt deze afgesloten dekking met jouw wensen. Geholpen door onze praktische zorgvergelijker kun jij gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals o.a. mantelzorg en vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2020

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is redelijk complex. Zaken als Woonlandpakket + Drempelinkomen zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van AnderZorg of PMA tot bijv. Delta Lloyd en Univé. Hoe vind ik een voordelige polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via een zorgvergelijker detecteer je vlug en moeiteloos een duidelijke verzekering die overeenkomt met alle wensen. Is het lastig? Op deze pagina vind jij bruikbare info ten aanzien van eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Hollum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juni 2021 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in IJsselmuiden? De kosten van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – en de speciale filters – zoek jij binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2019tot eind januari 2020. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-ijsselmuiden


Betrouwbare zorgpolis in IJsselmuiden?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2020zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Groet afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2020 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Univé, Interpolis, United Consumers. Hierna tref je nuttige factoren die extra belangrijk zijn. Dankzij deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorgverleners waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Aambei of Foetor ex ore, echter ook Leerstoornis en Ziekte van Hirschsprung. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2020 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (de max is €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra module voor brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Kampen) of juist een opleiding. Het voordeel is een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Soms is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in IJsselmuiden?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in IJsselmuiden of in een omliggende plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via internet. Hier tref je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2020 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 18 per jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld VGZ juni 2021) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in IJsselmuiden?

Jouw basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in IJsselmuiden. Daarmee ben je standaard verzekerd voor zaken als Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts en tevens Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw huidige polis en controleer wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar check jij een paar algemene zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in IJsselmuiden wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: loop na of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in IJsselmuiden. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in IJsselmuiden? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €60 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in IJsselmuiden moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in de regio Kampen. Onder andere: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, kraamzorg maar ook apotheek, haptonomie, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij C4Me en United Consumers. Check de voorwaarden van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Niertransplantatie.

Verzekeringskantoor in IJsselmuiden

Houd jij van face to face contact rondom de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in IJsselmuiden. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van IJsselmuiden