Loading...

Zorgverzekering Herpen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Herpen. Dit kan o.a. naar Achmea, CZ, OHRA, VGZ, Menzis. In 2020 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past jouw actuele dekking met jouw behoeften? Geholpen door de nuttige zorgvergelijker kan men nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen als geneesmiddelen / oedeemtherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Aspecten zoals Collectieve verzekeringen en Declareren komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of ONVZ tot bijv. De Goudse en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker achterhaal je snel en eenvoudig een geschikte verzekering die klopt met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij praktische info aangaande de restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Haulerwijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juni 2021 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Herpen? De premies van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. De hoogte van de premie wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk je binnen enkele minuten welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot uiterlijk 31 januari 2020. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Besured, Anderzorg, Promovendum is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-herpen


Populaire zorgpolis in Herpen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2020 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ‘t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Firdgum afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2020 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site lees je meer over cruciale variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor o.a. Algofobie of Desoriëntatie, maar ook Obsessie en Slokdarmkanker. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij minder zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2020 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (de max is €500). Je profiteert van een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Oss) of via een opleiding. Jouw “win” is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Herpen?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Herpen of ergens in de buurt. Echter, je doet dit veel rapper en eenvoudiger op internet. Op deze pagina spot jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2020 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 36 behandelingen).
 7. Kies de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Besured afsluiten) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Herpen?

Jouw basispakket vergoedt veel zorgkosten in Herpen. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Logopedie, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Bekijk de algemene voorwaarden van de huidige polis om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina spot je een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Herpen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: trek even na of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Herpen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Herpen? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Herpen zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog allerlei soorten zorg in de gemeente Oss. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie of ook apotheek, audicien, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg. De vergoedingen wisselen nogal bij Ik en Pro Life. Bekijk de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering ICSI-behandeling.

Verzekeringskantoor in Herpen

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak ten aanzien van de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Herpen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur bespreekt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Herpen