Loading...

Zorgverzekering Hei- en Boeicop Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Hei- en Boeicop. Populaire keuzes zijn OHRA, VGZ, Menzis, CZ, Achmea. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht de bestaande polis met jouw behoeften? Via de praktische zorgvergelijker kan iedereen nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende polissen zoals o.a. alternatieve geneeswijzen en mantelzorg. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is soms gecompliceerd. Feiten zoals Zorgverzekeringswet of Verzekeringsplicht zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of OZF tot bijvoorbeeld Interpolis en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker detecteer je gelijk en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die matcht met alle zorgwensen. Problemen? Op onze website vind je praktische adviezen ten aanzien van aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering. Zie ook meer over Hagestein zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Hei- en Boeicop? De premies van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie verschilt per persoon. De prijs wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – met bruikbare filters – check jij binnen enkele minuten welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-hei-en-boeicop


De beste zorgpolis in Hei- en Boeicop?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Epe afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Op deze pagina bekijk je een aantal begrippen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Bloedneus of Fanconi-anemie, echter ook Longembolie en Rode hond. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra verzekering voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Zederik) of juist een onderwijsinstelling. Je krijgt een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hei- en Boeicop?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Hei- en Boeicop of ergens in de buurt. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger d.m.v. internet. Hieronder tref je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 12 stuks per jaar).
 7. Kies een vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld C4Me vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Hei- en Boeicop?

De basispolis dekt een groot deel van de zorgkosten in Hei- en Boeicop. Hiermee staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer en Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de voorwaarden van jouw huidige dekking en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop lees jij een aantal erkende zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Hei- en Boeicop wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: controleer goed of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Hei- en Boeicop. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Hei- en Boeicop? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit is echter anders bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Hei- en Boeicop is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in de buurt van Zederik. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek of ook audicien, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Bewuzt en Promovendum. Controleer de afspraken van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering GGZ.

Verzekeringskantoor in Hei- en Boeicop

Wil je het liefsteen “echt” gesprek met betrekking tot jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Hei- en Boeicop. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bespreekt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hei- en Boeicop