Loading...

Zorgverzekering Hegebeintum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Hegebeintum. Populaire keuzes zijn VGZ, CZ, Menzis, Achmea, OHRA. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze afgesloten polis bij jouw situatie? Met behulp van deze nuttige zorgvergelijker kan men vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules als vaccinaties en alternatieve zorg. De overstap is in een paar minuutjes gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is soms gecompliceerd. Termen als Budgetpolis en Restitutiepolis vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of OZF tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en United Consumers. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels onze zorgvergelijker bekijk je snel en gemakkelijk een goede verzekering die matcht met je wensen. Hulp nodig? Op deze website bekijk je makkelijke specificaties m.b.t. de naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Haastrecht zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Hegebeintum? De kosten van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met onze vergelijker – inclusief handige filters – spot jij supersnel welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-hegebeintum


Betrouwbare zorgpolis in Hegebeintum?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Enter afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site vind je cruciale variabelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorgverleners waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Aerofagie of Klinische lycantropie, maar ook Pancreatitis en Russofobie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Ferwerderadiel) of soms een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hegebeintum?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Hegebeintum of in deze buurt. Handig: het kan nog sneller en eenvoudiger via internet. Hier tref jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 27 keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Besured vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Hegebeintum?

De basispolis dekt veel zorgkosten in Hegebeintum. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts en Gehandicaptenzorg, Logopedie, Ergotherapie, Wijkverpleging. Inventariseer de voorwaarden van de actuele verzekering en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina check je meerdere gangbare zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Hegebeintum wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: verifieer of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Friesland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Hegebeintum. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Hegebeintum? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Hegebeintum moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei soorten zorg in de gemeente Ferwerderadiel. Zoals kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, logopedie of ook audicien, haptonomie, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Ik of Pro Life. Check de kleine lettertjes van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Gezondheidscursus.

Verzekeringskantoor in Hegebeintum

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact t.a.v. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Hegebeintum. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider inventariseert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hegebeintum