Loading...

Zorgverzekering Haelen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Haelen. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, VGZ, CZ, OHRA, FBTO. In 2020 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw afgesloten zorgverzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van de scherpe zorgvergelijker kan je vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen als bijv. osteopathie en acupunctuur. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden van een goede zorgverzekering is soms niet makkelijk. Zaken als Overstapservice of Zorgverzekeringswet vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of Kiemer tot aan Interpolis en VGZ. Hoe ontdek ik een goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door een zorgvergelijker tref je gelijk en gemakkelijk een geschikte verzekering die klopt met jouw zorgwensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl check je nuttige gegevens ten aanzien van collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Gieterveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in oktober 2020 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Haelen? De premies van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De kostprijs hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door onze vergelijker – met uitgebreide functies – spot jij direct welke partij voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2019tot januari 2020. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is meestal wel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-haelen


Meest gekozen zorgpolis in Haelen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2020 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Eck en Wiel afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2020 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Hieronder lees je meer over nuttige aspecten die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor o.a. Anencefalie of Epiglottitis, maar ook Koorts en Slagaderlijke bloeding. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2020 is dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (maximaal €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Leudal) of mogelijk een school. Je ontvangt korting op de premie (korting van 5-10%). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haelen?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Haelen of ergens in de buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via het internet. Hierna bekijk je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2020.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 36 keer).
 7. Kies de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld inTwente ziektekosten) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Haelen?

De basispolis vergoedt veel zorgkosten in Haelen. Hiermee staat de verzekeraar garant voor zaken als Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek maar ook Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Lees de polisvoorwaarden van jouw huidige modules en controleer wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hieronder spot jij enige algemene zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Haelen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: loop na of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Haelen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Haelen? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Haelen moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Er zijn nog velerlei zorginstanties in de streek Leudal. Onder andere: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij DSW of National Academic. Controleer de voorwaarden van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Dieetadvies.

Verzekeringskantoor in Haelen

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak rondom je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Haelen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haelen