Loading...

Zorgverzekering Haaften Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Haaften. Denk bijvoorbeeld aan CZ, OHRA, FBTO, VGZ, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht jouw geldende dekking met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van deze scherpe zorgvergelijker kan men snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als orthodontie / orthodontie. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is vaak niet makkelijk. Termen als GVS en Gemoedsbezwaarden zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of Menzis tot bijvoorbeeld Ik en Zekur. Hoe stap ik over naar een voordelige verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels deze zorgvergelijker detecteer je vlug en eenvoudig een goede verzekering die matcht met jouw zorgwensen. Problemen? Op deze pagina spot jij nuttige details ten aanzien van restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Gendringen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Haaften? De kosten van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de vergelijk module – met bruikbare filters – zoek je binnen 1 minuut welke assuradeur de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-haaften


Populaire zorgpolis in Haaften?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Dwingeloo afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, Interpolis. Op deze pagina ontdek je cruciale onderdelen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Apotemnofobie of Endoftalmitis, echter ook Paniekaanval en Syndroom van Tietze. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra module voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, een gemeente (Neerijnen) of juist een school. Jouw “win” is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haaften?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Haaften of ergens in de buurt. Goed om te weten: het kan nog sneller en duidelijker d.m.v. internet. Onderstaand check jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere negen keer).
 7. Kies de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is C4Me ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Haaften?

De basispolis vergoedt veel zorgkosten in Haaften. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist en Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de condities van je huidige modules en controleer wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website tref je meerdere algemene zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Haaften wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Handig: trek even na of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Haaften. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Haaften? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Haaften is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstanties in de buurt van Neerijnen. Neem nou diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, logopedie of audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij inTwente en ZieZo. Bestudeer de dekking van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Couperose.

Verzekeringskantoor in Haaften

Prefereer jij persoonlijk contact rondom jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Haaften. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur inventariseert jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haaften