Loading...

Zorgverzekering Groot-Ammers Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Groot-Ammers. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Achmea, CZ, Menzis, VGZ. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht jouw actuele polis bij jouw situatie? Geholpen door een innovatieve zorgvergelijker kan iedereen rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende zekerheden als huidtherapie plus tandarts. De overstap is binnen 5 minuten gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk complex. Termen als Mantelzorg of GVS vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of Kiemer tot aan CZdirect en Zekur. Hoe achterhaal ik een professionele polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker bekijk je rap en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met je behoeften. Meer info? Op deze website spot je bruikbare info over de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Geijsteren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Groot-Ammers? De premies van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels onze vergelijker – met bruikbare filters – check je direct welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-groot-ammers


De beste zorgpolis in Groot-Ammers?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Dronten afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Op deze pagina lees je meer over betekenisvolle variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorginstellingen voor onder andere Bijholteontsteking of Gedesorganiseerde schizofrenie, maar ook Plankenkoorts en Speekselvloed. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (maximaal €500). Jouw “win” is lagere maandlasten. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra polis voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (Molenwaard) of via een opleiding. Je krijgt een voordelige premie (korting van 5-10%). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Groot-Ammers?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Groot-Ammers of rondom deze plaats. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker d.m.v. internet. Hieronder bekijk jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn negen keer).
 7. Beslis over de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. Zekur zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Groot-Ammers?

Jouw basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Groot-Ammers. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Echter ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging. Check de kleine letters van jouw huidige verzekeraar en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op deze pagina spot jij enkele veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Groot-Ammers wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: trek even na of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Groot-Ammers. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Groot-Ammers? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Groot-Ammers moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstellingen in de gemeente Molenwaard. Denk aan: ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg maar ook apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken, psychologische zorg. De vergoedingen wisselen nogal bij CZ of Pro Life. Bestudeer de afspraken van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Compressiezwachtels.

Verzekeringskantoor in Groot-Ammers

Houd jij van 1 op 1 contact inzake jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Groot-Ammers. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist inventariseert je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Groot-Ammers