Loading...

Zorgverzekering Goudswaard Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Goudswaard. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Menzis, CZ, VGZ, Achmea. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past deze huidige zorgverzekering met jouw wensen. Via onze slimme zorgvergelijker kan iedereen vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals o.a. brillen en lenzen / tandheelkundige hulp. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is nogal moeilijk. Zaken als Spoedeisende zorg en Medische selectie vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of ONVZ tot aan Ditzo en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels deze zorgvergelijker achterhaal je vlug en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die past bij je zorgwensen. Meer info? Op deze website spot je makkelijke details aangaande de aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Garderen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Goudswaard? De kosten van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De premie hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. de vergelijk module – inclusief handige filters – spot je supersnel welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-goudswaard


Veel gekozen zorgpolis in Goudswaard?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Doorn afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina lees je meer over veel besproken onderdelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Blackhead of Eelt, maar ook Methicilline-resistente Staphylococcus aureus en Waanstoornis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Korendijk) of via een vereniging. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Goudswaard?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Goudswaard of omgeving. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever op internet. Onderstaand vind je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere 27 keer).
 7. Neem besluit over de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is DSW zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Goudswaard?

Jouw basispakket vergoedt veel zorgkosten in Goudswaard. Daarmee staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen maar ook Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Logopedie. Check de polisvoorwaarden van de huidige modules en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar lees je enkele populaire zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Goudswaard wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: verifieer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Goudswaard. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Goudswaard? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Goudswaard zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal verschillende types zorg in en rondom Korendijk. Bijvoorbeeld: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek. De dekkingen vertonen grote verschillen bij De Friesland of Stad Holland. Bekijk de voorwaarden van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Botox-injecties tegen overmatig zweten.

Verzekeringskantoor in Goudswaard

Wil je het liefstface to face contact t.a.v. een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Goudswaard. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon checkt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Goudswaard