Loading...

Zorgverzekering Gelselaar Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Gelselaar. Dit kan o.a. naar OHRA, VGZ, Menzis, FBTO, CZ. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om het huidige contract goed te bekijken. Matcht de actuele zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van de slimme zorgvergelijker kan jij vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende modules als bijv. preventieve zorg + anticonceptie. De overstap is echt zo afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is nogal frustrerend. Begrippen als Internet zorgverzekering of Gemoedsbezwaarde zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of National Academic tot o.a. DSW en Salland. Hoe vind ik een betaalbare verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels onze zorgvergelijker bekijk je vlug en gemakkelijk een geschikte verzekering die overeenkomt met jouw wensen. Kom je er niet uit? Hier bekijk je praktische specificaties aangaande de eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Ewijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Gelselaar? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met onze vergelijker – met bruikbare filters – tref jij binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-gelselaar


Populaire zorgpolis in Gelselaar?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Den Ilp afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Hieronder vind je betekenisvolle factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor problemen zoals Balanitis of GSS, maar ook Macrocefalie en Sociale fobie. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Berkelland) of juist een school. Jouw “win” is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gelselaar?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Gelselaar of rondom deze plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker d.m.v. internet. Onderstaand vind je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(€ 1000 of meer vergoed).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 12 stuks per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld De Goudse polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Gelselaar?

Jouw basispolis compenseert de meeste zorgkosten in Gelselaar. Zodoende staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Huisarts. Echter ook Logopedie, Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekering en bekijk wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder lees jij enkele algemene zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Gelselaar wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: verifieer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Gelselaar. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Gelselaar? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Gelselaar moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog een aantal zorginstellingen in de regio Berkelland. Denk aan: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie of ook plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij De Amersfoortse en Pro Life. Bekijk de dekking van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Bandagelenzen.

Verzekeringskantoor in Gelselaar

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak inzake jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Gelselaar. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige checkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gelselaar