Loading...

Zorgverzekering Gelderswoude Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Gelderswoude. Bijvoorbeeld naar Menzis, OHRA, FBTO, VGZ, CZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past jouw bestaande polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van een handige zorgvergelijker kan jij snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals o.a. epilatie of oefentherapie. De overstap is binnen 2 minuten gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is tamelijk ingewikkeld. Zaken als Betalingsregeling en Basispakket zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van ZorgDirect of PNOZorg tot bijv. DSW en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een betrouwbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels een zorgvergelijker tref je direct en eenvoudig een duidelijke verzekering die aansluit op alle behoeften. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl check jij makkelijke specificaties m.b.t. de collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Eursinge-De-Wolden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Gelderswoude? De tarieven van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – met uitgebreide functies – zoek je gelijk welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-gelderswoude


Meest gekozen zorgpolis in Gelderswoude?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Den Ham afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Hierna tref je een aantal factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Bijholteontsteking of Hypomanie, maar ook Ortho-ergisch eczeem en Xenofobie. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500). Het voordeel is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra verzekering voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Zoeterwoude) of wellicht een vereniging. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gelderswoude?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan is er een verzekeringskantoor in Gelderswoude of rondom deze plaats. Maar je doet dit veel rapper en duidelijker online. Hieronder tref jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 9 behandelingen).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Ditzo polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Gelderswoude?

De basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Gelderswoude. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist en Ergotherapie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Controleer de kleine letters van je actuele verzekeraar en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina vind jij een paar veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Gelderswoude wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Gelderswoude. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Gelderswoude? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Gelderswoude moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er meerdere zorginstanties in de regio Zoeterwoude. Denk aan: diëtetiek, logopedie, kraamzorg, ergotherapie en apotheek, stoppen met roken, haptonomie, audicien, plastische chirurgie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij DSW of Stad Holland. Bekijk de afspraken van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Artrose.

Verzekeringskantoor in Gelderswoude

Wil je het liefstpersoonlijk contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Gelderswoude. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur inventariseert jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gelderswoude