Loading...

Zorgverzekering Geldermalsen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Geldermalsen. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, Menzis, CZ, Achmea. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt de geldende verzekering met jouw omstandigheden? Geholpen door deze scherpe zorgvergelijker kun je direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld mindfulness / ergotherapie. Het overstappen is in een paar minuutjes gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is vaak lastig. Aspecten zoals Keuzevrijheid + Zorgaanbieders komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of Menzis tot o.a. Ik en VvAA. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door deze zorgvergelijker vind je gelijk en makkelijk een voordelige verzekering die aansluit op jouw zorgwensen. Is het lastig? Hier bekijk jij makkelijke gegevens over de eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Europoort zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Geldermalsen? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De vergoeding hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met ons vergelijk script – en de speciale filters – check jij binnen enkele minuten welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum is in de regel een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-geldermalsen


Meest gekozen zorgpolis in Geldermalsen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Den Dungen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Hierna lees je meer over betekenisvolle aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Via een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Conversiestoornis of Huidkanker, echter ook Nachtblindheid en Wiegendood. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Geldermalsen) of soms een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geldermalsen?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Geldermalsen of in deze buurt. Echter, het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Hieronder tref je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld achttien stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Delta Lloyd polis) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Geldermalsen?

Jouw basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Geldermalsen. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts en Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Inventariseer de kleine letters van je huidige dekking om te zien wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hierna vind je meerdere gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Geldermalsen wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Het basispakket staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inventariseer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Geldermalsen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Geldermalsen? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Geldermalsen is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in de streek Geldermalsen. Bijvoorbeeld: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, logopedie of ook plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, audicien. De dekkingen zijn erg wisselend bij Kiemer en National Academic. Bekijk de afspraken van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Armondersteuning.

Verzekeringskantoor in Geldermalsen

Houd jij van face to face contact omtrent de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Geldermalsen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geldermalsen