Loading...

Zorgverzekering Gastel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Gastel. Bijvoorbeeld naar CZ, Achmea, Menzis, VGZ, FBTO. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht deze afgesloten zorgverzekering met jouw behoeften? Via een scherpe zorgvergelijker kan jij vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals mindfulness plus epilatie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Aspecten zoals Keuzevrijheid + AWBZ zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van CZ of Ohra tot De Goudse en United Consumers. Hoe vind ik een goede polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van deze zorgvergelijker bekijk je gelijk en gemakkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met de zorgwensen. Kom je er niet uit? Op onze website tref je makkelijke details over de eigen risico, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Epse zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Gastel? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door de polisvergelijker – met uitgebreide functies – check jij direct welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-gastel


De beste zorgpolis in Gastel?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Deelen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site vind je een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor o.a. Boulimie of Kinkhoest, en tevens voor bijv. Paranoia en Schoudergordelsyndroom. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra dekking voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Cranendonck) of mogelijk een onderwijsinstelling. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gastel?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Gastel of ergens in de buurt. Maar het kan nog sneller en nog effectiever via internet. Hier tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 9 behandelingen).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld VvAA zorgverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Gastel?

Het basispakket betaalt veel voorkomende zorgkosten in Gastel. Hiermee worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Bekijk de kleine letters van jouw huidige dekking en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk je enkele vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Gastel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Tip: verifieer of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Gastel. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Gastel? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Gastel moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Ook vind je meerdere zorgbedrijven in de gemeente Cranendonck. Zoals diëtetiek, logopedie, podotherapie, ergotherapie of ook plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, audicien, apotheek. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Avéro Achmea of OZF. Bestudeer de afspraken van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Anti-decubituskussen.

Verzekeringskantoor in Gastel

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Gastel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist controleert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gastel