Loading...

Zorgverzekering Garrelsweer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Garrelsweer. Veel gekozen partijen zijn CZ, FBTO, OHRA, VGZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt deze afgesloten verzekering met jouw wensen. Geholpen door de scherpe zorgvergelijker kan jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. vergoeding bril en contactlenzen of tand. Het overstappen is echt zo gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk gecompliceerd. Zaken als Aanvullende zorg + Nominale premie zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of Kiemer tot aan HEMA en Salland. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door de zorgvergelijker vind je direct en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met je wensen. Is het lastig? Op onze website check je praktische specificaties aangaande de naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Enschede zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Garrelsweer? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door de polisvergelijker – en de speciale filters – spot je snel welke polis voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is doorgaans een budget- of naturapolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-garrelsweer


Betrouwbare zorgpolis in Garrelsweer?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis De Wilgen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Verderop vind je nuttige variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Byssinose of Holvoet, echter ook Nierarteriestenose en Selectief mutisme. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Loppersum) of juist een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Garrelsweer?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Garrelsweer of omgeving. Maar het kan nog sneller en nog effectiever via internet. Hieronder vind je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere 12 stuks per jaar).
 7. Kies een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Promovendum zorgverzekering) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Garrelsweer?

Het basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Garrelsweer. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen. Echter ook Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Check de condities van je huidige modules en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Verderop tref jij een paar populaire zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Garrelsweer is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Garrelsweer. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Garrelsweer? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Garrelsweer is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in en rondom Loppersum. Zoals podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie maar ook audicien, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij CZ en Zilveren Kruis. Bekijk de condities van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Allergeenvrije schoenen.

Verzekeringskantoor in Garrelsweer

Wil je het liefstpersoonlijk contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Garrelsweer. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige checkt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Garrelsweer