Loading...

Zorgverzekering Eys Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Eys. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, Achmea, Menzis, FBTO. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de huidige verzekering goed door te nemen. Klopt de geldende verzekering met jouw behoeften? Via een innovatieve zorgvergelijker kan jij gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals huidtherapie en kraamzorg. Het overstappen is echt zo gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is soms frustrerend. Aspecten zoals Zorgverzekeraar of Zorgaanbieders komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of OZF tot Interpolis en Univé. Hoe vind ik een geschikte polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij de zorgvergelijker bekijk je vlug en moeiteloos een geschikte verzekering die matcht met de zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze pagina bekijk jij nuttige informatie aangaande de restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Eexterzandvoort zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Eys? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je binnen 1 minuut welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-eys


Veel gekozen zorgpolis in Eys?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis De Bilt afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, United Consumers. Hieronder bekijk je cruciale begrippen die van belang zijn. Dankzij deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Aortaruptuur of Hartaderbreuk, en tevens voor bijv. Oogruis en Ziekte van Paget. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar minder zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra dekking voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Gulpen-Wittem) of via een opleiding. Je krijgt een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eys?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Eys of omgeving. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever online. Hieronder spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 36 keer).
 7. Selecteer de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is United Consumers verzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Eys?

Jouw basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Eys. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer en Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Check de condities van je huidige verzekering om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hierna vind je een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Eys wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: loop na of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Eys. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Eys? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €30 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Eys moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Er zijn nog vele zorginstellingen in de streek Gulpen-Wittem. Onder andere: kraamzorg, diëtetiek, logopedie, ergotherapie maar ook psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij DSW en ZorgDirect. Bekijk de condities van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Vergoedingen WMO maatwerkvoorzieningen.

Verzekeringskantoor in Eys

Geef jij de voorkeur aan face to face contact rondom je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Eys. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist helpt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon controleert je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eys