Loading...

Zorgverzekering Exloërveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Exloërveen. Populaire keuzes zijn CZ, Menzis, OHRA, Achmea, FBTO. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past deze huidige polis met jouw wensen. Via de snelle zorgvergelijker mag ook jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. tand / tand. Het overstappen is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is redelijk lastig. Begrippen als Ketenzorg en Regeling wanbetalers vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of ONVZ tot bijv. De Goudse en Zekur. Hoe ontdek ik een geschikte verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van deze zorgvergelijker detecteer je rap en eenvoudig een goedkope verzekering die matcht met alle zorgwensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je praktische specificaties m.b.t. de naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Lees ook alles over Eethen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Exloërveen? De premies van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – tref jij binnen enkele minuten welke partij voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-exloerveen


Betrouwbare zorgpolis in Exloërveen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Dalfsen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, Univé. Op deze site vind je betekenisvolle factoren die van belang zijn. Via deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Alport-syndroom of Ganser-syndroom, maar ook Orgaanfalen en SARS. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (de max is €500). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra dekking voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, gemeente (Borger-Odoorn) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Exloërveen?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Exloërveen of in een omliggende plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 36 stuks per jaar).
 7. Bepaal de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Promovendum verzekering) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Exloërveen?

De basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in Exloërveen. Zo ben je standaard verzekerd voor onder andere Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen, Bloedonderzoek en Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Inventariseer de kleine letters van de actuele modules om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar vind je enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Exloërveen wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: check even of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Drenthe. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Exloërveen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Exloërveen? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Exloërveen zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er een aantal zorginstellingen in de streek Borger-Odoorn. Neem nou logopedie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek of ook plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, apotheek, audicien. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij De Friesland of VGZ. Bekijk de condities van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Weekendbehandeling.

Verzekeringskantoor in Exloërveen

Prefereer jij een “echt” gesprek inzake een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Exloërveen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist controleert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Exloërveen