Loading...

Zorgverzekering Espel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Espel. Populaire keuzes zijn Achmea, FBTO, Menzis, CZ, OHRA. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Past deze geldende dekking met jouw wensen. Via een slimme zorgvergelijker kan je vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals orthodontie / medische hulp buitenland. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is soms gecompliceerd. Aspecten zoals Zorgverzekeraar of Spoedeisende zorg zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of OZF tot o.a. Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een voordelige verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van onze zorgvergelijker detecteer je rap en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Is het lastig? Hier tref jij nuttige informatie aangaande de aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Eenrum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Espel? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – en de speciale filters – bekijk je supersnel welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-espel


Betrouwbare zorgpolis in Espel?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Cromvoirt afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze pagina ontdek je een aantal begrippen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgverleners waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Coma vigil of Dysosmie, en tevens voor bijv. Labyrinthitis en Psychische aandoening. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij minder zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Noordoostpolder) of wellicht een vereniging. Je ontvangt een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Espel?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Espel of rondom deze plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en simpeler via internet. Onderstaand bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. twaalf per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. inTwente verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Espel?

Jouw basispakket staat garant voor veel zorgkosten in Espel. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Echter ook Dieetadvies, Wijkverpleging, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Lees de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering en controleer wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna bekijk jij enige populaire zorgverleners in de provincie Flevoland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Espel is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: verifieer of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Flevoland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Espel. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Espel? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Espel moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei soorten zorg in de regio Noordoostpolder. Bijvoorbeeld: kraamzorg, diëtetiek, logopedie, podotherapie of ook audicien, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg. De vergoedingen wisselen nogal bij Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Controleer de dekking van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Volledige gebitsprothese.

Verzekeringskantoor in Espel

Heb jij het liefst face to face contact rondom jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Espel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur checkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Espel