Loading...

Zorgverzekering Erp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Erp. Populaire keuzes zijn OHRA, Menzis, VGZ, FBTO, CZ. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht deze geldende polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van de slimme zorgvergelijker kan je vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende modules als mindfulness en epilatie. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Termen als Naturapolis en Betalingsachterstand zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Avéro Achmea of Pro Life tot o.a. Ditzo en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker bekijk je direct en eenvoudig een geschikte verzekering die klopt met de zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je praktische adviezen ten aanzien van eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Zie ook meer over Eemdijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in januari 2023 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Erp? De premies van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check je supersnel welke partij voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, Anderzorg is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-erp


De beste zorgpolis in Erp?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Colmschate afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Hieronder vind je een aantal onderdelen die jou verder op weg helpen. Via deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgverleners waar je heen kunt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Aortaruptuur of Hypofysetumor, maar ook Plaveiselcelcarcinoom en Polymorfe lichteruptie. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra verzekering voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Veghel) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Erp?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Erp of ergens in de buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via het internet. Hier tref jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 36 behandelingen).
 7. Bepaal de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is De Friesland verzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Erp?

De basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Erp. Zo staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen maar ook Wijkverpleging, Logopedie, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Check de condities van je actuele verzekering om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop vind je enkele erkende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Erp wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Erp. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Erp? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Erp zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei zorgbedrijven in de gemeente Veghel. Neem nou logopedie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie en stoppen met roken, apotheek, audicien, psychologische zorg, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij De Amersfoortse en VGZ. Bekijk de voorwaarden van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Vervoer in het buitenland.

Verzekeringskantoor in Erp

Prefereer jij een persoonlijke afspraak met betrekking tot jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Erp. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Erp