Loading...

Zorgverzekering Ellemeet Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Ellemeet. Dit kan o.a. naar CZ, VGZ, Achmea, FBTO, OHRA. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt de actuele polis met jouw wensen. Geholpen door de snelle zorgvergelijker kan iedereen vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals epilatie + dieetadvies. De overstap is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Begrippen als SKGZ en Overstappen zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of Menzis tot o.a. Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een goede polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels een zorgvergelijker achterhaal je snel en zonder problemen een goede verzekering die past bij jouw behoeften. Hulp nodig? Hier check je handige adviezen m.b.t. de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Drouwen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Ellemeet? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check je direct welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Anderzorg is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-ellemeet


De beste zorgpolis in Ellemeet?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Buinerveen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Op deze pagina tref je nuttige onderdelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor onder andere Asplenie of Hersenontsteking, maar ook Misselijkheid en Veteranenziekte. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Schouwen-Duiveland) of soms een opleiding. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ellemeet?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Ellemeet of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever online. Hier bekijk je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 36 per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is ONVZ) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Ellemeet?

Het basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Ellemeet. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Inventariseer de algemene voorwaarden van je huidige dekking om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar bekijk jij meerdere populaire zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Ellemeet wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inventariseer of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Ellemeet. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Ellemeet? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Ellemeet moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er velerlei zorginstellingen in de gemeente Schouwen-Duiveland. Zoals kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie, logopedie of audicien, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij CZ of National Academic. Controleer de kleine lettertjes van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Transferplank.

Verzekeringskantoor in Ellemeet

Wil je het liefstface to face contact ten aanzien van de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Ellemeet. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist kijkt naar de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ellemeet