Loading...

Zorgverzekering Egchel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Egchel. Bijvoorbeeld naar OHRA, CZ, Achmea, FBTO, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past deze afgesloten polis nog met jouw situatie? Via de snelle zorgvergelijker kun je rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. alternatieve geneesmiddelen of tandheelkundige hulp. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een passende zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Termen als Nominale premie en Basisverzekering zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of ONVZ tot bijv. DSW en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door een zorgvergelijker vind je direct en makkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met alle individuele wensen. Is het lastig? Op onze website vind jij handige details m.b.t. de naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Dreischor zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Egchel? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De premie hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek jij gelijk welke verzekeraar de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum is vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-egchel


Veel gekozen zorgpolis in Egchel?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Broeksterwoude afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Univé, Interpolis, United Consumers. Hieronder bekijk je een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor o.a. Campylobacter of Dysmaturiteit, en tevens voor bijv. Maculadegeneratie en Syndroom van Gerstmann. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (maximaal €500). Jouw “win” is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, gemeente (Peel en Maas) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Egchel?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Egchel of omgeving. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via het internet. Hier bekijk je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn twaalf per jaar).
 7. Bepaal de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Bewuzt) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Egchel?

Het basispakket compenseert veel voorkomende zorgkosten in Egchel. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Huisarts maar ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Lees de condities van je huidige modules om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op deze pagina vind je een paar erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Egchel wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: controleer goed of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Egchel. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Egchel? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €45 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Egchel zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er meerdere zorginstellingen in de regio Peel en Maas. Neem nou kraamzorg, podotherapie, logopedie, diëtetiek of plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek, haptonomie. De financiële compensaties wisselen nogal bij De Friesland en Zekur. Bekijk de kleine lettertjes van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Teksttelefoon.

Verzekeringskantoor in Egchel

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak rondom een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Egchel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider inventariseert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Egchel