Loading...

Zorgverzekering Delft Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Delft. Populaire keuzes zijn Achmea, FBTO, VGZ, CZ, OHRA. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht de afgesloten zorgverzekering met jouw wensen. Met medewerking van onze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals o.a. homeopathie / alternatieve zorg. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is soms lastig. Feiten zoals Internet zorgverzekering en EHIC zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van De Amersfoortse of Pro Life tot o.a. Ditzo en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door deze zorgvergelijker vind je direct en zonder problemen een geschikte verzekering die overeenkomt met alle wensen. Kom je er niet uit? Hier tref je nuttige info m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Cornwerd zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Delft? De kosten van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. De vergoeding komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met de vergelijk module – met bruikbare filters – check jij supersnel welke verzekering de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Anderzorg, Promovendum, Besured is in de regel een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-delft


Betrouwbare zorgpolis in Delft?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Beinsdorp afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, Interpolis, Zilveren kruis. Verderop bekijk je een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Alzheimer of Hwa-byung, echter ook Malaria en Superinfectie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dit €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra aanvulling voor brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Delft) of juist een opleiding. Jouw “win” is korting op de premie (korting van 5-10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Delft?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Delft of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger online. Hierna vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (onder andere twaalf per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. ZorgDirect oversluiten) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Delft?

De basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Delft. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Echter ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Check de condities van jouw huidige dekking om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop bekijk jij enkele algemene zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Delft wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: check even of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Delft. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Delft? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Delft moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Ook vind je meerdere zorgbedrijven in de buurt van Delft. Bijvoorbeeld: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie of ook plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen zijn erg wisselend bij AnderZorg of Stad Holland. Controleer de voorwaarden van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Pedicure.

Verzekeringskantoor in Delft

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak ten aanzien van een zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Delft. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige kijkt naar jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Delft