Loading...

Zorgverzekering Delden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Delden. Bijvoorbeeld naar CZ, OHRA, Achmea, Menzis, VGZ. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze geldende verzekering bij jouw situatie? Met behulp van onze slimme zorgvergelijker kan jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen als homeopathie plus tandarts. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is redelijk lastig. Aspecten zoals CVZ en Mantelzorg vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van De Amersfoortse of ONVZ tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en VGZ. Hoe achterhaal ik een betrouwbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via een zorgvergelijker achterhaal je snel en makkelijk een goedkope verzekering die matcht met jouw behoeften. Problemen? Op deze pagina spot je praktische adviezen m.b.t. de aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Lees ook alles over Colijnsplaat zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Delden? De kosten van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je supersnel welke polis voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-delden


Betrouwbare zorgpolis in Delden?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Beets afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze pagina ontdek je nuttige aspecten die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Algofobie of Hidradenitis suppurativa, echter ook Nagebootste stoornis en Zoönose. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (de max is €500). Je profiteert van een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra dekking voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Hof van Twente) of mogelijk een opleiding. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Delden?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Delden of in een omliggende plaats. Handig: je doet dit veel rapper en eenvoudiger op internet. Onderstaand check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. twaalf stuks per jaar).
 7. Kies de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is ZieZo oversluiten) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Delden?

Het basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Delden. Hiermee ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen en Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de voorwaarden van de actuele modules om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina lees jij enige vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Delden wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: inventariseer of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Delden. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Delden? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €45 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Delden zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er vele zorginstellingen in de buurt van Hof van Twente. Denk aan: diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie maar ook apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij CZ of PMA. Raadpleeg de condities van de polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Papegaai.

Verzekeringskantoor in Delden

Wil je het liefstpersoonlijk contact omtrent de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Delden. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Delden