Loading...

Zorgverzekering De Klomp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in De Klomp. Dit kan o.a. naar FBTO, OHRA, Achmea, Menzis, CZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt jouw bestaande polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van deze slimme zorgvergelijker kan jij vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. alternatieve geneesmiddelen en oedeemtherapie. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is tamelijk gecompliceerd. Feiten zoals Eigen risico en Eerstelijnszorg komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Bewuzt of Ohra tot bijv. Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via de zorgvergelijker bekijk je rap en makkelijk een geschikte verzekering die past bij je wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je bruikbare info ten aanzien van restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Bruntinge zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in De Klomp? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met uitgebreide functies – tref je snel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-de-klomp


Meest gekozen zorgpolis in De Klomp?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Balgoij afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna bekijk je betekenisvolle onderdelen die van belang zijn. Dankzij deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Alcoholvergiftiging of Fantoompijn, echter ook Pathologisch gokken en Wallen. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra polis voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Ede) of wellicht een onderwijsinstelling. Jouw “win” is korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in De Klomp?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in De Klomp of in deze buurt. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en gemakkelijker via het internet. Onderstaand bekijk jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn twaalf stuks per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Avéro Achmea oversluiten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in De Klomp?

De basispolis dekt de meeste zorgkosten in De Klomp. Hiermee worden kosten gedekt van bijv. Medicijnen, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer en tevens Dieetadvies, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Check de voorwaarden van je huidige dekking en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder spot jij meerdere gangbare zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in De Klomp wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: check even of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in De Klomp. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in De Klomp? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in De Klomp moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog een aantal zorginstanties in de streek Ede. Onder andere: podotherapie, logopedie, kraamzorg, diëtetiek of ook audicien, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Bewuzt of Promovendum. Bekijk de voorwaarden van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Onlays.

Verzekeringskantoor in De Klomp

Wil je het liefstface to face contact m.b.t. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in De Klomp. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider checkt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van De Klomp