Loading...

Zorgverzekering Dalerpeel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Dalerpeel. Veel gekozen partijen zijn VGZ, FBTO, Achmea, OHRA, CZ. Ook in 2020 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past deze afgesloten zorgverzekering nog met jouw situatie? Via deze praktische zorgvergelijker kan je vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende polissen als bijv. zwangerschap en bevalling en homeopathie. De overstap is echt zo gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden van een passende zorgverzekering is vaak lastig. Termen als Wanbetaler en Wet BIG zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of Menzis tot Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van de zorgvergelijker bekijk je gelijk en moeiteloos een duidelijke verzekering die past bij de individuele wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl check jij praktische adviezen ten aanzien van aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Of klik meteen verder naar Britswert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juni 2021 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Dalerpeel? De kosten van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via onze vergelijker – met bruikbare filters – bekijk jij direct welke polis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2019 over te stappen tot maximaal eind januari 2020. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, Besured, HEMA is meestal wel een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-dalerpeel


Veel gekozen zorgpolis in Dalerpeel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2020komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Baaiduinen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2020 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Hierna tref je nuttige aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Asplenie of Fanconi-anemie, echter ook Neuritis optica en Wernicke-syndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2020 is het ER €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Coevorden) of juist een school. Je krijgt een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Dalerpeel?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Dalerpeel of rondom deze plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina check jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2020.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 9 keer p/jaar).
 7. Beslis over de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. OZF afsluiten) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Dalerpeel?

De basisverzekering betaalt de meeste zorgkosten in Dalerpeel. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijv. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis en tevens Ergotherapie, Logopedie, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Lees de voorwaarden van je huidige verzekeraar en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder spot jij een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Dalerpeel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inventariseer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Drenthe. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Dalerpeel. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Dalerpeel? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Dalerpeel is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in en rondom Coevorden. Neem nou podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek maar ook apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, haptonomie. De financiële compensaties wisselen nogal bij Bewuzt of VvAA. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Niertransplantatie.

Verzekeringskantoor in Dalerpeel

Prefereer jij een “echt” gesprek ten aanzien van jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Dalerpeel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider inventariseert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Dalerpeel