Loading...

Zorgverzekering Colijnsplaat Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Colijnsplaat. Dit kan o.a. naar VGZ, Achmea, FBTO, Menzis, CZ. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Matcht de bestaande zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van een handige zorgvergelijker kan je nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. mindfulness en alternatieve geneesmiddelen. Het overstappen is binnen 5 minuten gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is nogal ingewikkeld. Aspecten zoals Acceptatieplicht en CVZ zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of Menzis tot o.a. Interpolis en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een professionele verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker bekijk je snel en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die klopt met je wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij makkelijke gegevens met betrekking tot de basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Brakel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Colijnsplaat? De kosten van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – check jij direct welke polis voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-colijnsplaat


Veel gekozen zorgpolis in Colijnsplaat?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Arnhem afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Op deze site tref je belangrijke onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor bijvoorbeeld Cornea-erosie of Hematurie, maar ook Nystagmus en Syfilis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (de max is €500). Je profiteert van een goedkope polis. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, jouw gemeente (Noord-Beveland) of juist een vereniging. Het voordeel is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Colijnsplaat?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Colijnsplaat of omgeving. Echter, je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Hier spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld negen per jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Delta Lloyd afsluiten) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Colijnsplaat?

Het basispakket betaalt veel zorgkosten in Colijnsplaat. Daarmee ben je standaard verzekerd voor o.a. Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer en tevens Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige verzekering om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op onze website lees jij een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Colijnsplaat is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Handig: inspecteer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Colijnsplaat. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Colijnsplaat? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €65 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Colijnsplaat is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorginstellingen in de buurt van Noord-Beveland. Denk aan: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg of haptonomie, apotheek, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij AnderZorg en Stad Holland. Controleer de afspraken van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Mensendiecktherapie vanaf 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Colijnsplaat

Houd jij van face to face contact m.b.t. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Colijnsplaat. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige controleert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Colijnsplaat