Loading...

Zorgverzekering Castelre Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Castelre. Veel gekozen partijen zijn CZ, VGZ, OHRA, FBTO, Achmea. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed te bekijken. Past deze huidige verzekering bij jouw situatie? Met medewerking van deze handige zorgvergelijker kan men direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. acnetherapie of oedeemtherapie. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is redelijk moeilijk. Termen als Bestuursrechtelijke premie of Aanvullende zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of OZF tot bijvoorbeeld DSW en United Consumers. Hoe vind ik een voordelige verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via een zorgvergelijker vind je gelijk en moeiteloos een duidelijke verzekering die past bij alle zorgwensen. Hulp nodig? Op deze website bekijk je bruikbare info aangaande de aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Bourtange zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Castelre? De kosten van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De premie wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met uitgebreide functies – tref je gelijk welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-castelre


Populaire zorgpolis in Castelre?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Apeldoorn afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Verderop bekijk je belangrijke begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Astigmatisme of Klinefelter-syndroom, maar ook Krentenbaard en Spitsvoet. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Baarle-Nassau) of juist een school. Het voordeel is korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Castelre?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Castelre of in een omliggende plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Hier tref je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere twaalf keer).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn AnderZorg afsluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Castelre?

De basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Castelre. Op die manier staat de verzekeraar garant voor onder andere Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist en Logopedie, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van de huidige modules en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hierna spot jij een paar populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Castelre wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Castelre. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Castelre? Lenzen of brillen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €55 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Castelre zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorginstellingen in de regio Baarle-Nassau. Neem nou podotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg en ook audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij Ditzo of Salland. Check de kleine lettertjes van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Vergoedingen Medisch specialistische zorg.

Verzekeringskantoor in Castelre

Geef jij de voorkeur aan face to face contact ten aanzien van de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Castelre. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon inventariseert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Castelre