Loading...

Zorgverzekering Beutenaken Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Beutenaken. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, FBTO, CZ, Achmea, OHRA. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Past jouw afgesloten polis met jouw behoeften? Via deze handige zorgvergelijker kan je snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als bijv. chiropractie plus orthodontie. Overstappen van polis is echt zo afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is soms gecompliceerd. Aspecten zoals Aanvullende zorgverzekering en Medicijnbeleid komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of inTwente tot Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een betrouwbare verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels een zorgvergelijker tref je rap en probleemloos een duidelijke verzekering die spoort met alle individuele wensen. Is het lastig? Op onze website vind je makkelijke gegevens m.b.t. de naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Bant zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Beutenaken? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De premie hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – spot je supersnel welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-beutenaken


De beste zorgpolis in Beutenaken?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Zuiddorpe afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Hieronder bekijk je cruciale onderdelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Brueghelsyndroom of Hazenlip, en tevens voor bijv. Pijnstoornis en Pseudologia fantastica. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (de max is €500). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra polis voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Gulpen-Wittem) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beutenaken?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Beutenaken of in een omliggende plaats. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via het internet. Hier vind je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 36 stuks per jaar).
 7. Kies de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Zilveren Kruis zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Beutenaken?

De basisverzekering dekt de meeste zorgkosten in Beutenaken. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek en tevens Logopedie, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de condities van de actuele verzekeraar om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees je een aantal gangbare zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Beutenaken wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Een basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: loop na of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Beutenaken. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Beutenaken? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €60 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Beutenaken moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Er zijn nog meerdere zorginstellingen in de buurt van Gulpen-Wittem. Onder andere: podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en ook plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij inTwente of National Academic. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen GGZ zonder opname.

Verzekeringskantoor in Beutenaken

Wil je het liefst1 op 1 contact omtrent de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Beutenaken. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beutenaken