Loading...

Zorgverzekering Berkhout Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Berkhout. Populaire keuzes zijn VGZ, CZ, FBTO, OHRA, Achmea. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis goed te bekijken. Matcht de bestaande zorgverzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van een slimme zorgvergelijker kan men direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals o.a. gezinsplanning + zwangerschap en geboorte. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is soms complex. Zaken als Wmo + Zorgaanbieders komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of National Academic tot o.a. Ik en ZieZo. Hoe ontdek ik een betrouwbare verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door de zorgvergelijker tref je gelijk en gemakkelijk een goedkope verzekering die in lijn is met alle wensen. Meer info? Hier bekijk je praktische adviezen ten aanzien van basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Balinge zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Berkhout? De premies van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. De kostprijs hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de polisvergelijker – en de speciale filters – bekijk je direct welke verzekeraar de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-berkhout


Meest gekozen zorgpolis in Berkhout?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Zoeterwoude afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Verderop ontdek je belangrijke variabelen die van belang zijn. Met behulp van deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor problemen zoals Asherman-syndroom of Hand- voet- en mondziekte, echter ook Myoom en Satyriasis. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar minder zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Koggenland) of soms een school. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Berkhout?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan is er een verzekeringskantoor in Berkhout of in een omliggende plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via internet. Hierna tref je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 6 keer).
 7. Bepaal de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Stad Holland zorgpolis) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Berkhout?

Het basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Berkhout. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts en tevens Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie. Inventariseer de kleine letters van je actuele verzekering om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website check je meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Berkhout wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basispolis betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: controleer goed of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Berkhout. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Berkhout? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €70 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Berkhout moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Ook vind je een aantal verschillende types zorg in de streek Koggenland. Denk aan: kraamzorg, logopedie, podotherapie, ergotherapie of ook audicien, stoppen met roken, apotheek, haptonomie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij De Amersfoortse en Pro Life. Check de condities van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Geneesmiddelen eigen bijdrage.

Verzekeringskantoor in Berkhout

Heb jij het liefst face to face contact inzake jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Berkhout. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige controleert jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Berkhout