Loading...

Zorgverzekering Benschop Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Benschop. Bijvoorbeeld naar Achmea, VGZ, Menzis, CZ, OHRA. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Past jouw actuele zorgverzekering bij jouw situatie? Met behulp van de snelle zorgvergelijker mag ook jij snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals o.a. orthodontie en mantelzorg. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is redelijk niet eenvoudig. Begrippen als EHIC of Eigen bijdrage zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Besured of PMA tot aan HEMA en ZieZo. Hoe vind ik een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij een zorgvergelijker achterhaal je vlug en makkelijk een voordelige verzekering die aansluit op jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze website tref je nuttige specificaties met betrekking tot de basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Baaium zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Benschop? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk jij snel welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, Besured is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-benschop


Meest gekozen zorgpolis in Benschop?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Zeijerveld afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Univé. Op deze site bekijk je betekenisvolle onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Atheroomkyste of Dissociatieve fugue, maar ook Oorlogstrauma en Sirenomelia. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, je gemeente (Lopik) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Benschop?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Benschop of in een omliggende plaats. Tip: je doet dit veel rapper en gemakkelijker d.m.v. internet. Hieronder vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 36 keer p/jaar).
 7. Kies de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Ditzo zorgpolis) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Benschop?

Het basispakket compenseert allerlei zorgkosten in Benschop. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis en Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw actuele polis en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website tref jij een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Benschop wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Utrecht. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Benschop. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Benschop? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €40 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Benschop moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorginstellingen in de gemeente Lopik. Bijvoorbeeld: kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie maar ook apotheek, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij CZ en Promovendum. Controleer de dekking van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Fronttandvervanging.

Verzekeringskantoor in Benschop

Prefereer jij een “echt” gesprek omtrent de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Benschop. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist geeft advies rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon checkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Benschop