Loading...

Zorgverzekering Beneden-Leeuwen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Beneden-Leeuwen. Bijvoorbeeld naar OHRA, VGZ, FBTO, Achmea, Menzis. Ook in 2020 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om jouw huidige polis goed te bekijken. Past de huidige dekking met jouw wensen. Geholpen door de scherpe zorgvergelijker kun je gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden zoals epilatie of mantelzorg. De overstap is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is best lastig. Zaken als Zorgverzekering + EHIC komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van De Amersfoortse of OZF tot o.a. Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een geschikte verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van deze zorgvergelijker bekijk je rap en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met de individuele wensen. Meer info? Op deze website lees jij praktische informatie ten aanzien van restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Austerlitz zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2020 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Beneden-Leeuwen? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – spot jij gelijk welke verzekeraar de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2019tot en met eind januari 2020. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Besured is doorgaans een natura- of budgetpolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-beneden-leeuwen


Veel gekozen zorgpolis in Beneden-Leeuwen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2020 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Zeewolde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2020 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Verderop lees je meer over een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Confabulatie of Episcleritis, maar ook Melena en Slokdarmkanker. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2020 is dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (West Maas en Waal) of wellicht een school. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beneden-Leeuwen?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Beneden-Leeuwen of ergens in de buurt. Maar dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever d.m.v. internet. Onderstaand vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2020.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. 18 keer p/jaar).
 7. Bepaal de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Bewuzt zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Beneden-Leeuwen?

Het basispakket compenseert allerlei zorgkosten in Beneden-Leeuwen. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Ergotherapie, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de condities van jouw actuele dekking en zie meteen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Verderop spot je enige populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Beneden-Leeuwen wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: inspecteer of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Beneden-Leeuwen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Beneden-Leeuwen? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €30 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Beneden-Leeuwen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal soorten zorg in de streek West Maas en Waal. Neem nou kraamzorg, logopedie, podotherapie, diëtetiek en apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Bewuzt en United Consumers. Controleer de kleine lettertjes van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Fertiliteitsbehandeling.

Verzekeringskantoor in Beneden-Leeuwen

Geef jij de voorkeur aan face to face contact ten aanzien van je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Beneden-Leeuwen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist geeft advies m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige kijkt naar de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beneden-Leeuwen