Loading...

Zorgverzekering Beltrum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Beltrum. Dit kan o.a. naar CZ, Achmea, OHRA, Menzis, FBTO. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt jouw actuele verzekering met jouw omstandigheden? Via deze praktische zorgvergelijker kan jij nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende modules zoals ergotherapie plus tandarts. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is vaak lastig. Feiten zoals Medicijnbeleid + Keuzevrijheid zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of Ohra tot DSW en Salland. Hoe stap ik over naar een betrouwbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker tref je gelijk en makkelijk een voordelige verzekering die spoort met je wensen. Kom je er niet uit? Op onze website spot jij makkelijke info ten aanzien van naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Zie ook meer over Asten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Beltrum? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door onze vergelijker – met handige zoekfuncties – spot je binnen enkele minuten welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, Besured is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-beltrum


Meest gekozen zorgpolis in Beltrum?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Zeegse afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Univé. Verderop bekijk je belangrijke variabelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor bijvoorbeeld Brughoektumor of Hersenbloeding, echter ook Miliaria rubra en Theatrale persoonlijkheidsstoornis. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (niet meer dan €500). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Berkelland) of mogelijk een school. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beltrum?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Beltrum of rondom deze plaats. Maar het kan nog sneller en eenvoudiger via het internet. Hieronder tref jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 9 keer p/jaar).
 7. Selecteer de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. AnderZorg zorgpolis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Beltrum?

Jouw basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Beltrum. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer en tevens Dieetadvies, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Check de condities van de actuele polis om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar tref je enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Beltrum is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: inventariseer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Beltrum. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Beltrum? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €60 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Beltrum zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er velerlei zorginstellingen in de regio Berkelland. Denk aan: ergotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg of apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Interpolis of VvAA. Bekijk de afspraken van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Euthanasie.

Verzekeringskantoor in Beltrum

Houd jij van 1 op 1 contact aangaande je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Beltrum. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beltrum