Loading...

Zorgverzekering Barendrecht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Barendrecht. Veel gekozen partijen zijn FBTO, CZ, OHRA, Achmea, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Past jouw bestaande polis met wat jij belangrijk vindt? Via onze scherpe zorgvergelijker kan je rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals o.a. geneesmiddelen en mantelzorg. Het overstappen is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms ingewikkeld. Feiten zoals Eigen bijdrage + Zorgverzekeringswet zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of PMA tot bijv. De Friesland en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door deze zorgvergelijker achterhaal je rap en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die overeenkomt met de wensen. Meer info? Op onze website spot je makkelijke specificaties m.b.t. de naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Anderen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Barendrecht? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk jij binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-barendrecht


Meest gekozen zorgpolis in Barendrecht?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze verzekeraars met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Workum afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Hierna ontdek je nuttige factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Contactdermatitis of ECHO-virus, echter ook Paraskevidekatriafobie en Xenolalie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra dekking voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Barendrecht) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Barendrecht?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Barendrecht of rondom deze plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger online. Op deze pagina vind je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 9 behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld De Friesland polis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Barendrecht?

Jouw basispakket compenseert de meeste zorgkosten in Barendrecht. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts en Logopedie, Wijkverpleging, Dieetadvies, Ergotherapie. Check de polisvoorwaarden van jouw actuele modules om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar lees jij enige populaire zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Barendrecht wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Barendrecht. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Barendrecht? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Barendrecht moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in en rondom Barendrecht. Zoals diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, logopedie of apotheek, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Menzis of ONVZ. Check de voorwaarden van de polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Vergoedingen DNA-onderzoek.

Verzekeringskantoor in Barendrecht

Geef jij de voorkeur aan face to face contact met betrekking tot de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Barendrecht. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige inventariseert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Barendrecht