Loading...

Zorgverzekering Ammerstol Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Ammerstol. Bijvoorbeeld naar Achmea, VGZ, OHRA, CZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw actuele verzekering met jouw omstandigheden? Geholpen door de snelle zorgvergelijker kan men vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals mantelzorg plus zwangerschap en geboorte. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering op maat is tamelijk lastig. Termen als Aanvullende zorg of Zorgaanbieders vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van CZ of Menzis tot aan Ditzo en VvAA. Hoe ontdek ik een passende verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door een zorgvergelijker tref je vlug en makkelijk een goedkope verzekering die matcht met jouw individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze website vind je handige gegevens ten aanzien van restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Zwiggelte zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Ammerstol? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. Het tarief wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – met bruikbare filters – tref jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-ammerstol


Veel gekozen zorgpolis in Ammerstol?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Weteringbrug afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Verderop vind je veel besproken factoren die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Builenpest of Flashback, echter ook Lipoom en Ziekte van Duchenne. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (de max is €500). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra module voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Bergambacht) of via een onderwijsinstelling. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ammerstol?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Ammerstol of ergens in de buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker d.m.v. internet. Hieronder bekijk je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld twaalf keer p/jaar).
 7. Bepaal een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is HEMA verzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Ammerstol?

Jouw basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Ammerstol. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie. Bekijk de polisvoorwaarden van jouw huidige dekking en controleer wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna lees jij enige gangbare zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Ammerstol wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: inspecteer of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Ammerstol. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Ammerstol? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Ammerstol moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere soorten zorg in de buurt van Bergambacht. Zoals ergotherapie, logopedie, podotherapie, kraamzorg of ook audicien, apotheek, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij AnderZorg of VvAA. Controleer de kleine lettertjes van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Bedrugsteun.

Verzekeringskantoor in Ammerstol

Heb jij het liefst persoonlijk contact inzake een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Ammerstol. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ammerstol